Home » Evenimente, Proiectii in avanpremiera

19 august- Proiectie in avanpremiera pe plaja la Vama Veche

30 July 2010 243 views No Comment

Pentru toti cei care nu mai au rabdare sa astepte premiera comediei Nunta in Basarabia o veste buna: filmul va fi proiectat pe plaja in avanpremiera la Vama Veche in 19 august in cadrul festivalului Stufstock. Proiectia va avea loc incepand cu ora 21,30 pe terasa Hand, in prezenta regizorului Nap Toader.

Potrivit Mediafax, incepand cu editia din acest an, Stufstock introduce un nou proiect in Vama Veche: Filmstock, un prim pas catre un festival de film integrat in conceptul Stufstock. Rock’n roll si film, un nou mod in care cultura cinematografica este privita relaxat, intr-un mediu informal si apreciata pentru ceea ce este. Filmstock va avea loc pe terasa Hand din Vama, intre 16-18 august si se va bucura de atmosfera de festival a Stufstock-ului, oferind proiectii speciale, retrospective ale unor festivaluri cu selectii foarte bune din Romania, workshopuri pentru cei interesati de cinema, cu participarea profesionistilor de cinema din tara si din strainatate, si un concurs ale carui filme castigatoare vor fi prezentate pe scenele Stufstock, in pauzele dintre concerte, in fiecare seara.

Hotnews.ro anunta ca programul noului proiect Stufstock prezinta si proiectia speciala a lungmetrajului Nunta in Basarabia, o comedie populara potrivita pentru o proiectie pe plaja. Filmul a avut 1200 de spectatori la proiectia de la Timisoara si 300, la Sighisoara.

Post to Twitter Tweet This Post

Leave your response!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.

Get Adobe Flash playerPlugin by wpburn.com wordpress themes