Home » Articole de presa, Evenimente, Programul proiectiilor

Videofil.ro: record dupa record pentru Nunta in Basarabia

23 September 2010 101 views No Comment

Peste 11.500 de spectatori inregistrati inainte de a fi lansat oficial!
Comedia NUNTA IN BASARABIA, regizata de Nap Toader se dovedeste a fi mult asteptatul film romanesc pe gustul publicului.
Dovada sunt cele cateva recorduri de audienta inregistrate deja inainte de a fi lansat in cinematografele din Romania:
- Peste 5.000 de spectatori la cele 6 proiectii in avanpremiera prezentate in festivaluri la Cluj, Timisoara, Sighisoara, Vama Veche, Sfantu Gheorghe, Cetate, Bucuresti.
- Peste 2.000 de spectatori la festivalurile din strainatate la care a fost invitat (La Montreal s-a programat inca o proiectie la cererea publicului).
- Peste 4.500 de spectatori platitori in doar o saptamana la Chisinau, unde filmul a fost lansat in 17 septembrie. De remarcat ca acest record a fost realizat in ciuda faptului ca In Republica Moldova filmul a fost programat intr-un singur cinematograf de cartier. Care cinematograf a dat lovitura si a prelungit programarea cu inca o saptamana.

Daca aceste cifre nu va spun mare lucru, aflati ca majoritatea filmelor romanesti nu resusesc sa stranga atatia spectatori nici dupa 8 saptamani de la premiera. Iar NUNTA IN BASARABIA se lanseaza abia azi in cinematografele din Romania, putand fi vazut in Bucuresti (Hollywood Multiplex, Movieplex Plaza, AFI Cinema Cotroceni, Sun Plaza, Patria, Baneasa Drive in Cinema), Cluj (Cinemacity, Odeon Multiplex) si Constanta (Tomis Mall).

Sursa: Videofil.ro

Comentariul dvs.:

-->
Get Adobe Flash playerPlugin by wpburn.com wordpress themes