Home » Actorii din Nunta in Basarabia, Constantin Florescu, Dan Ratiu, Echipa filmului, Nap Toader, Pareri ale spectatorilor, Programul proiectiilor, Victoria Bobu, Virgiliu Margineanu, Vlad Logigan

Nunta in Basarabia: noutatile saptaminii 4-10 octombrie

4 October 2010 40 views No Comment

In cel mai recent clasament Cinemagia, Nunta in Basarabia este considerat a fi cel mai bun film al ultimei luni, in baza notelor acordate de spectatori. Va invitam sa ne dati o nota la http://www.cinemagia.ro/filme/nunta-in-basarabia-28000/

La Chisinau a fost depasit la sfarsitul saptaminii trecute numarul de 7000 de spectatori. Este un record pentru un film in salile din Republica Moldova. La cererea publicului proiectiile au fost prelungite si in weekendul viitor: sambata 9 octombrie de la orele 18 si 20 iar duminica de la orele 16 si 20.

La Timisoara premiera filmului va avea loc vineri 8 octombrie ora 19,30 la cinema Timis. Este confirmata prezenta regizorului Nap Toader, a actritei din rolul principal Victoria Bobu si a producatorului executiv Dan Ratiu. Incepand de miine 6 octombrie la casieria cinema Timis se pot face rezervari anticipate pentru proiectia de gala si pentru celelalte proiectii din weekend: vineri 16 si 19,30, sambata 16, 18, 20, duminica 16, 18, 20. Filmul va rula la Timisoara pina joi 14 octombrie inclusiv.

La Ramnicu Valcea premiera filmului va avea loc vineri 8 octombrie ora 19 la cinema Ostroveni. Este confirmata prezenta actorilor Constantin Florescu (Gioni) si Igor Caras-Romanov (Senia) precum si a producatorului delegat Dan Burlac. Filmul va rula la Ramnicu Valcea pina joi 14 octombrie inclusiv.

La Iasi premiera filmului va avea loc sambata 9 octombrie ora 18,45 la cinema Victoria, in cadrul Festivalului International de Film Iasi. Intrarea se face pe baza de invitatie emisa de organizatori. Vor fi prezenti la intilnirea cu publicul Nap Toader (regizorul filmului), Vlad Logigan (Vlad), Constantin Florescu (Gioni), Igor Caras- Romanov (Senia), producatorii din Romania- Dan Ratiu si Dan Burlac si producatorul din Republica Moldova- Virgiliu Margineanu. Urmeaza sa fie confirmata prezenta actorilor Igor Chistol (Valera) si Ion Scutelnicu (Poetul) precum si a compozitorului Anatolie Stefanet.
Filmul va rula la Iasi incepind de duminica 10 octombrie si pina joi 14 octombrie, conform programului care va fi anuntat.

O alta premiera de gala a filmului Nunta in Basarabia va avea loc marti 12 octombrie la Cluj in cadrul Festivalului Comedy Cluj.

In saptamana 8-14 octombrie Nunta in Basarabia va putea fi vizionat in continuare la Bucuresti si de asemenea vor incepe proiectiile la Oradea, la Hollywood Multiplex.

Din 15 octombrie urmeaza Arad si Bacau.

Comentariul dvs.:

-->
Get Adobe Flash playerPlugin by wpburn.com wordpress themes