Home » Actorii din Nunta in Basarabia, Constantin Florescu, Echipa filmului, Evenimente, Nap Toader, Programul proiectiilor

Nunta in Basarabia ajunge in Afganistan

23 November 2010 32 views No Comment

Pe 1 decembrie, de Ziua Naţională a României, cei peste 1.600 de soldaţi români din Afganistan vor avea parte de o surpriză. Comedia Nuntă în Basarabia, în regia lui Nap Toader, va fi proiectată pentru militarii din bazele româneşti si pentru oaspetii acestora.

Dan Burlac, producătorul delegat al filmului, a explicat pentru siteul FilmReporter.ro că pelicula a fost aleasă, la recomandarea Institutului Cultural Român, de catre partea romana a Misiunii de politie a Uniunii Europene in Afganistan (aceasta este o misiune civila la care alaturi de reprezentantii statelor membre UE is aduc aportul si tari asociate precum Canada , Australia, Noua Zeelanda, Norvegia, Croatia) pentru “reprezentarea de o inalta tinuta a Romaniei”.

Foarte populară în Republica Moldova, comedia despre aventura unei nunţi româno-basarabene la Chişinău şi ciocnirile istorico-domestice pe care le implică a adunat peste 12.000 de spectatori în cinematografele din România.

Cu aceasta ocazie echipa filmului Nunta in Basarabia a tinut sa transmita militarilor romani dislocati in Afganistan urmatoarele mesaje:

Sper ca Nuntă în Basarabia să mângâie sufletele tuturor celor care iubesc și respectă România. La mulți ani soldaților noștri din toate teatrele de operațiuni! Le mulțumim pentru devotamentul lor față de Patrie și-i așteptăm cu emoție și dor acasă!
Nap Toader

Dragi ostași români! E o imensă bucurie pentru mine să știu că de ziua noastră națională, eu voi defila în fața dumneavostră pe ecranul de cinema. Pentru onor vă prezint filmul Nuntă în Basarabia! Dumnezeu sa vă binecuvanteze!
Constantin Florescu Tache

Comentariul dvs.:

-->
Get Adobe Flash playerPlugin by wpburn.com wordpress themes