Home » Archive

Articles Archive for 23 November 2010

Actorii din Nunta in Basarabia, Constantin Florescu, Echipa filmului, Evenimente, Nap Toader, Programul proiectiilor »

[23 Nov 2010 | No Comment | 38 views]

Pe 1 decembrie, de Ziua Naţională a României, cei peste 1.600 de soldaţi români din Afganistan vor avea parte de o surpriză. Comedia Nuntă în Basarabia, în regia lui Nap Toader, va fi proiectată pentru militarii din bazele româneşti si pentru oaspetii acestora.

Foarte populară în Republica Moldova, comedia despre aventura unei nunţi româno-basarabene la Chişinău şi ciocnirile istorico-domestice pe care le implică a adunat peste 12.000 de spectatori în cinematografele din România.

Cu aceasta ocazie echipa filmului Nunta in Basarabia a tinut sa transmita militarilor romani dislocati in Afganistan urmatoarele mesaje:

Evenimente, Programul proiectiilor »

[23 Nov 2010 | No Comment | 15 views]

Nunta in Basarabia la Galati La Galati si Braila nu mai exista cinematografe. Dar publicul din aceste orase doritor sa vada comedie romaneasca de calitate va putea viziona Nunta in BasarabiaVineri 26 noiembrie ora 22 la Zodiar Club, intr-un eveniment special intitulat “Combinatul de Film”.

Evenimentul este o retrospectiva a celor mai apreciate filme din cadrul Iasi International Film Festival. La premiera de gala de la Iasi a filmului Nunta in Basarabia au fost prezenti circa 900 de spectatori.

Get Adobe Flash playerPlugin by wpburn.com wordpress themes