Home » Actorii din Nunta in Basarabia, Constantin Florescu, Dan Ratiu, Echipa filmului, Evenimente, Nap Toader, Victoria Bobu, Virgiliu Margineanu, Vlad Logigan

Fa-te auzit in Parlamentul European! Castiga un DVD cu Nunta in Basarabia!

2 March 2011 614 views 2 Comments





Nunta in Basarabia in Parlamentul European
Miercuri 16 martie 2011 de la ora 17,45 filmul Nunta in Basarabia va fi proiectat la Bruxelles in Parlamentul European. Evenimentul este organizat de catre Grupul Parlamentar Liberal la initiativa euro-parlamentarului roman Cristian Busoi, este deschis tuturor parlamentarilor indiferent de grup sau cetatenie si se va bucura de prezenta domnilor Jelko Kacin, MEP din Slovenia, membru in Comisia pentru Afaceri Externe si Graham Watson, fost lider al Grupului ALDE.

La proiectie vor participa numerosi membri ai echipei filmului Nunta in Basarabia: regizorul Nap Toader, actorii Victoria Bobu, Vlad Logigan, Constantin Florescu, Igor Chistol si producatorii Dan Ratiu, Dan Burlac (Romania), Virgiliu Margineanu (Republica Moldova) si Donat Etienne (Luxemburg).

Regizorul Nap Toader a declarat azi pentru NuntaInBasarabia.ro:

Pentru mine aceasta proiectie este foarte importanta pentru ca promoveaza ideea de parteneriat U.E. – Republica Moldova si U.E. – Ucraina, prin intermediul Romaniei. Acolo sunt romani ramasi in afara U.E. Milioane. Nunta in Basarabia le va reaminti europenilor din interior că milioane de europeni din exterior au nevoie de viză doar pentru ca vor sa-și vadă rudele de sânge și prietenii dragi din interiorul U.E.

Cu ocazia acestui eveniment, invitam toti fanii filmului Nunta in Basarabia sa isi exprime gandurile cu privire la Basarabia si Uniunea Europeana. Cele mai interesante comentarii vor fi citite de catre actorii Vlad Logigan, Victoria Bobu, Constantin Florescu si Igor Chistol la discutiile de dupa proiectia din Parlamentul European.

De asemenea autorii celor mai interesante 10 idei/comentarii vor fi premiati de catre producatorii filmului cu cite un DVD cu filmul Nunta in Basarabia. Pentru a participa la acest concurs va rugam sa parcurgeti urmatoarele etape:

1. Acordati-ne un Like pe pagina de Facebook a filmului

2. Distribuiti prietenilor pe Facebook informatia despre acest concurs (se foloseste functia Share/Distribuie de sub aceasta postare)

3. Exprimati-va gandurile cu privire la relatia Basarabia- Romania- Europa. Comentariile pot fi facute direct pe aceasta pagina si/sau trimise pe adresa [email protected]

Comentariile pot fi trimise pina in data de 15 martie ora 20. Castigatorii vor fi anuntati pe NuntaInBasarabia.ro in data de 20 martie.



Comentariul dvs.:


Get Adobe Flash playerPlugin by wpburn.com wordpress themes